Indlæser...

Briller

Alle Monkeyglasses' er skabt med omhu og omtanke for vores planet og de mennesker, der er involveret i at lave vores briller. Vores leverandører overholder retningslinjerne i FN’s Global Compact i forhold til virksomheders sociale ansvar.

Briller
Loading...
Side

Bæredygtighed og briller til den bevidste forbruger

Brillernes bæredygtighed er i fokus

Når du vælger briller fra Monkeyglasses, vælger du ikke kun moderigtige briller, du vælger også at gå den bæredygtige vej. Siden vi lagde byggestene til vores DNA i 2009, har vores designfilosofi nemlig været ’Look good while doing good’, og med det mener vi, at du hverken skal gå på kompromis med looket eller miljøet, når du vælger briller. Med andre ord er Monkeyglasses et par bæredygtige briller til den bevidste forbruger.

 

Vi er en dansk virksomhed, der tænker bæredygtighed ind i alle aspekter af vores briller, så vores unikke produkter viser omtanke for både miljøet og for de mennesker, der er involveret i produktionen af dem.

 

Derfor tør vi garantere en ansvarlig produktion af bæredygtige og miljørigtige briller, hvor hver eneste par Monkeyglasses er håndbygget af fagligt organiseret og uddannet personale, der har gode arbejdsforhold og får en fair løn for deres arbejde.

Briller med omtanke 

Stort udvalg af briller

Omtanken for miljøet viser sig i vores brillestel, der alle er lavet af genanvendt stål og det bæredygtige og naturvenlige bomuldsmateriale bioacetat, der er fri for fossilolie. Bioacetat er en helt særlig form for bioplast, der består af cirka 95% bomuldsblomster og træmasse, hvilket gør råmaterialet biologisk nedbrydeligt. De lette materialer brillestellene er lavet af, gør brillen meget behagelig at have på.

 

Faktisk viser omtanken for miljøet sig i hele produktionen af Monkeyglasses bæredygtige briller, der kun udleder 266 gram CO2 per brille – selv vores brilleæske, der følger med til alle par Monkeyglasses, er lavet af genbrugspapir og - emballage. Desuden kan det foldes sammen og blive helt fladt, når du ikke bruger det, så du nemt kan have dit bæredygtige brilleetui med i tasken.

Stort udvalg af miljørigtige designerbriller

I vores kollektion af bæredygtige Monkeyglasses finder du smukke og tidsløse designs, der er inspireret af det nordiske look. Vi har bæredygtige briller i mange forskellige former, farver og typer, og du finder derfor nemt et par briller, der passer til netop dig, dit behov og din ansigtsform i vores store udvalg af miljørigtige briller. Et par Monkeyglasses kan bruges til nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn og til særlige behov som blue light-briller og læsebriller.

 

Vores bæredygtige brilledesign er enkelt og klassisk, hvilket sikrer, at du kan bruge dine Monkeyglasses i mange år frem. På den måde behøver du ikke skifte briller, hver gang modebilledet skifter, og vi undgår unødig overbelastning af miljøet.

 

Udtryk din stil med briller lavet med omtanke

Vi ved, at briller ikke bare er briller, men at de er en del af dig og din personlighed, og når du vælger en bæredygtig brille fra Monkeyglasses, så tager du ikke bare et valg om en ny brille, men et valg om at gå en mere bæredygtig vej og du viser dig dermed som en ansvarsbevidst forbruger, der har klima og miljø på dagsordenen – også når det kommet til at vælge nye briller.

 

Du kan finde dit nyt par Monkeyglasses her på siden og hos en af vores mange forhandlere, men du kan også finde det store udvalg af vores flotte, bæredygtige briller i vores flagship store på Nørrebro i København, hvor vores dygtige optikere står klar til at hjælpe dig med kyndig vejledning i både stel og glas, så du kan finde det helt rigtige par Monkeyglasses, der passer til både din stil og din personlighed.

 

Vores bæredygtige brillestel kan bruges til alle typer brilleglas, og du kan således få dækket alle dine brillebehov med Monkeyglasses – om du er langsynet, nærsynet, har bygningsfejl, eller har brug for læsebriller eller blue light-briller, de såkaldte skærmbriller, der beskytter dine øjne fra computer- og telefonskærmens blå lys, så finder du den rigtige bæredygtige brille hos os.

 

Monkeyglasses-teamet er meget fokuseret på zero waste, og alt spildmateriale fra produktionsprocessen af brillerne laves enten til sort brillesten eller smykker, og får på den måde nyt liv.