Indlæser...

Solbriller

Hos Monkeyglasses finder du altid et stort udvalg af håndlavede og bæredygtige solbriller, der passer til hver en mode og stil. Alle vores solbriller kan fås med polariserede glas, som filtrerer vandret lys fra, fx reflektioner fra vandoverflader eller sne. Læs mere. 

Solbriller
Loading...
Side

Vælg bæredygtige solbriller fra Monkeyglasses 

Solbriller med omtanke

Hos Monkeyglasses går vi ind for et bevidst forbrug - også når det gælder solbriller, som mange af os vælger at have flere af - og derfor er alle vores solbriller lavet med omtanke for miljøet og for mennesker i alle led i produktionskæden.

For vi må indrømme, at solbriller er blevet en vigtig del af garderoben, og derfor kan vi godt forstå, at mange gerne vil have flere forskellige solbriller.

Det bæredygtige materiale, som Monkeyglasses solbriller er lavet af, gør bland andet, at du kan købe solbriller med god samvittighed. Samtidig er vores bæredygtige solbriller skabt i et stilrent design, så et par Monkeyglasses solbriller oftest kan bruges ved forskellige lejligheder.

Med et par bæredygtige solbriller fra Monkeyglasses har du altså et par solbriller, der rammer plet til hverdag og til fest.

Smukke solbriller med UV-beskyttelse og grønne værdier

Bæredygtighed og solbriller

Hos Monkeyglasses finder du altid et stort udvalg af håndlavede og bæredygtige solbriller, der passer til hver en mode og stil. Vi designer smukke og moderigtige solbriller, der ikke bare beskytter dig og dine øjne mod solens stråler, de fuldender også dit sommerlook, og de er dermed den perfekte accessory til den miljøbevidste og moderigtige solbrillebærer.

Vores håndlavede solbriller sikrer dig dit eget unikke look, for ikke to Monkeyglasses solbriller er ens, og ingen vil derfor have solbriller nøjagtig som dine. Vores solbrilleglas beskytter selvfølgelig dine øjne mod solens UV-stråler, samtidig med at de giver dine øjne skygge og ro, så dine øjne ikke får solskader.

Vi ved, hvor vigtige solbriller er, når du skal fuldende din personlige stil og look, og derfor har vi altid et bredt udvalg af bæredygtige Monkeyglasses solbriller, og vi vejleder dig gerne, når du skal vælge dine næste solbriller.

Monkeyglasses solbriller til hver en stil

At finde de rigtige solbriller er en individuel smagssag, men vi er sikre på, at du kan finde dine næste bæredygtige solbriller i blandt vores talrige designs, og vi hjælper dig, hvis du har svært ved at vælge de solbriller, der dækker dine behov, samtidig med at de udstråler din personlighed.

I vores udvalg af bæredygtige solbriller findes der mange forskellige design, der spænder fra de klassiske runde solbriller, der ofte er de rigtige solbriller til et firkantet ansigt, til rektangulære solbriller, også kaldet firkantede solbriller, som er solbriller, der ofte klæder et rundt ansigt. Du finder også oversize solbriller, der er solbriller til et aflangt ansigt og cat eye-solbriller, der er solbriller til et hjerteformet ansigt.

Vi har også både markante solbriller med markerede brillestel og solbriller med et enkelt eller fint bæredygtigt stel, der næsten ikke bemærkes, i vores sortiment af bæredygtige Monkeyglasses solbriller. Alle vores solbrillestel er lavet af bæredygtigt materiale – enten genanvendt stål eller bomuldsmaterialet bioacetat, der er et bionedbrydeligt og naturvenligt materiale bestående af cirka 95% bomuldsblomster og træmasse.

Med andre ord, så har vi sørget for, at du kan finde de helt rigtige Monkeyglasses solbriller, uanset hvilken stil du vil udtrykke, når du vil bære solbriller, der er skabt med omtanke på miljøet.

Bæredygtige solbriller med og uden styrke

Monkeyglasses bæredygtige solbriller kan selvfølgelig fås med og uden styrke, så du har mulighed for at gå med vores solbriller, uanset om du bruger briller til daglig eller ej. Monkeyglasses solbriller uden styrke er kvalitetssolbriller med omtanke for miljøet og med fokus på bæredygtigheden.

Hvis du bruger briller til daglig, anbefaler vi selvfølgelig, at du vælger dine Monkeyglasses solbriller med styrke, så du også kan se skarpt på solrige dage. Du får den samme kvalitetsbevidste og miljørigtige solbrille, når du vælger Monkeyglasses solbriller med styrke.

Dine Monkeyglasses solbriller med styrke kan selvfølgelig tilpasses til dit syn, uanset om du har brug for solbriller til langsynethed, nærsynethed, alderssyn eller bygningsfejl.